fredag 1 april 2011

5,5 kg vs 40 kg, vem vinner?

...5,5 kg sheltie så klart!!!

Som de flesta vet har Simpley ett ego som är så stort så det räcker och blir över. En som allt som oftast får känna på detta ego är Smukke. Simpley styr och ställer med honom allt vad han kan. Smukke får inte gå nära mina saker, inte titta in i köksskåpen, inte gå nära bordet om det finns något gott på det osv... Ibland är det dessutom bäst att säga till Smukke i förebyggande syfte, utan någon anledning, bara för att liksom... De två har ofta dragkamp och det är nästan alltid Simpley som vinner över Smukke som väger 35 kg mer. Och om han av någon anledning skulle råka tappa föremålet så blir han fullständigt rasande och kastar sig över Skukke igen och ser till att han får föremålet i fråga.

Nedan hjälper de båda till med lite trädgårdsarbete. Som vanligt är det Simpley som släpar omkring på Smukke, ändå visar filmen inte till hälften så intensiv han kan vara...


Simpley fick en ordentlig smäll på nosen av grenen som resulterade i en jättebula på nosen idag. Filmen nedan är filmad precis efter att han fått smällen. Han är lite dämpad men gör ändå en av sina "vanliga" attacker på Smukke när han har pinnen. För en gång skull är det Smukke som vinner pinnen (värt att ha på film för det händer i princip aldrig!!!).

3 kommentarer:

Anonym sa...

Känner igen delar av beteendet... Stacy blir sur om inte hon får leksaken när det är fler hundar inblandade och man kastar iväg den... Men hon ger sig inte på vem som helst som har den inte, nejdå. Men uttrycka sin åsikt, det gör hon så gärna ;)

Kram sofia & stacy

Anonym sa...

EN MINI-ONE !!!!!
:-D
JOhanna & One

Anonym sa...

Visst är det härligt med snälla hundar. En hel drös och inget större bråk. Går nog inte med vilka raser som helst.

Simpley, en sådan hund:)

Mailar dig ang valp.

/ Susanna